Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sedmnáctiletá dívka odešla do školy, ale už tam nedošla. Neviděli jste ji?

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Jihlava - Od úterního rána pátrají policisté na Vysočině po sedmnáctileté Lucii Krpálkové z Jihlavska. Dívka vyrazila v úterý ráno do školy, tam už ale nedorazila. Zoufalí rodiče se proto obrátili na policii.

"Sedmnáctiletá dívka s trvalým bydlištěm v obci na Jihlavsku byla naposledy viděna v úterý 31. května ráno v místě bydliště před odjezdem do školy, kterou studuje v Třešti. Do školy ale nedorazila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu," uvedla policejní mluvčí Monika Pátková.

Lucie je štíhlé postavy, měří přibližně 160 cm, má dlouhé rovné blond vlasy a šedé oči. Při odchodu z domova na sobě měla mít delší kabát kávové barvy, modré sportovní boty a buď rifle nebo legíny.

Policie po Lucii vyhlásila celostátní pátrání. "Policisté prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná mohla nacházet. Do současné doby se ale dívku nepodařilo vypátrat," dodala mluvčí policistů Pátková.

Policisté proto vyzvali všechny, kteří pohřešovanou dívku viděli, aby se ozvali na linku 158 nebo zašli na nejbližší policejní služebnu.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy