Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie zahájila pátrání po uprchlém vězni, utekl ze sklárny na Českolipsku

policie
policie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Stráž pod Ralskem - Policie pátrá po uprchlém vězni, který si trest odpykává ve věznici ve Stráži pod Ralskem na Českolipsku. Třiatřicetiletý Michal Bakeš utekl z nestřeženého pracoviště ve sklárně v Nemocniční ulici v Novém Boru, kde pracoval. ČTK o tom dnes informovala mluvčí policie Ivana Baláková.

"V době útěku z novoborské sklárny měl na sobě černé pracovní montérky. Muž kulhá na pravou nohu a má výrazné tetování po celé levé ruce a také na nadloktí pravé ruky," uvedla Baláková.

Informace k jeho pohybu přijmou policisté na každé služebně policie, lidé mohou volat i na bezplatnou telefonní linku 158.

Uprchlý Bakeš má trvalé bydliště na Orlickoústecku, je vysoký 184 centimetrů, štíhlé postavy. Má modré oči a hnědé krátké vlasy. Trest mu měl vypršet na konci října příštího roku. "S největší pravděpodobností si pobyt ve věznici prodlouží v souvislosti s jeho útěkem," dodala Baláková.

Témata:  krimi uprchlí vězni Liberecký kraj

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy