Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ve Vltavě bylo objeveno tělo. Policie zjišťuje, jestli jde o pohřešovaného hledače kešek

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: CzechTourism.com

Praha - Pražská policie dnes vyrazila ke Slovanskému ostrovu, kde bylo nalezeno lidské tělo. Mohlo by jít o hledače takzvaných kešek, který je pohřešován od minulé soboty.

Nezvěstný muž se v sobotu odpoledne vydal s třemi přáteli hledat takzvané kešky ukryté v podzemí Motolského potoka, kde je zastihla prudká bouře s přívalovým deštěm. Dvěma z nich se podařilo zachránit, 27letou ženu našli ještě ten den večer policisté utonulou pod Jiráskovým mostem.

"Okolo 13:00 jsme přijali oznámení o nálezu lidského těla na Vltavě," uvedl dnes mluvčí policie Jan Rybanský. Zda jde o hledaného muže, budou moci policisté říct až po identifikaci těla.

Geocaching, kterému se čtveřice mladých lidí věnovala, je hra na pomezí sportu a turistiky, kdy se v terénu hledají ukryté schránky pomocí satelitní navigace. 

Témata:  Praha utonutí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy