Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Velké pátrání po psychicky nemocné ženě. Může si ublížit

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Jana Maxová, EuroZprávy.cz

Strakonice - Téměř 120 lidí od pátečního rána pátrá po Kateřině Uhlíkové (54) z Mečichova na Strakonicku. Psychicky nemocná žena je od středy nezvěstná a podle policie by si mohla ublížit. Manžel ji viděl naposledy ve středu ráno, když odcházel z bytu, od té doby se nikomu neozvala. Do akce policisté zapojili i vrtulník.

Její muž ji viděl naposledy ve středu v devět hodin ráno, když odcházel do práce. Když se večer vrátil, tak už doma nebyla. Okamžitě proto upozornil policii, která po ní už druhý den pátrá, žena totiž trpí duševní poruchou a mohla by si i ublížit.

I v pátek po ní od rána pátrají policisté z Klatovska i Strakonicka, dohromady po ženě pátrá téměř 120 lidí. Pročesávají lesy, louky a rybníky v okolí jejího bydliště. Do akce policisté zapojili i vrtulník.

Pohřešovaná Kateřina Uhlíková je vysoká asi sto šedesát centimetrů. Má středně hnědé dlouhé vlasy s rovně střiženou ofinou. Má hnědé oči a nosí dioptrické brýle. Je střední postavy a při odchodu na sobě měla světlou bundu a rifle.

Policisté žádají veřejnost o pomoc, kdyby ženu někdo viděl, ať se ozve na linku 158.

Témata:  pohřešované osoby Policie ČR

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 15:21

Maďarsko představilo své priority pro předsednictví v Radě EU

Maďarsko, které se chystá převzít předsednictví v Radě EU ve druhé polovině tohoto roku, se zaměří na klíčová témata pro střední Evropu, jako je boj proti migraci, rozšiřování EU na západní Balkán a zajištění energetické bezpečnosti. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy