Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při nehodě na Frýdecko-Místecku se zranilo sedm lidí, zasahoval vrtulník

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Jana Maxová, EuroZprávy.cz

Ostrava - Vážná nehoda se stala dnes odpoledne u Bílé na Frýdecko-Místecku. Při srážce dvou aut utrpělo zranění sedm lidí, mezi nimi dvě děti. Na místě zasahovaly sanitky i vrtulník.

"Zraněno bylo celkem sedm lidí, z toho dva nezletilí a dvě děti," uvedl mluvčí hasičů Jakub Kozák. Hasiči hasili i jedno z havarovaných vozidel, které začalo hořet.

"Nahlášeno bylo původně pět zraněných, ošetřit však bylo reálně nutno sedm účastníků. Týmy záchranné služby poskytovaly přednemocniční neodkladnou péči třem dospělým mužům středního věku a čtyřem dětem ve věkovém rozpětí tří až 13 let. Všichni pacienti byli při vědomí a v kontaktu se záchranáři," řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

"Závažnější se jevil stav dvanáctileté dívky s poraněním páteře. Ta byla vrtulníkem po ošetření přepravena do ostravské fakultní nemocnice," dodal.

Témata:  dopravní nehody Moravskoslezský kraj záchranáři

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy