Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 8. října

Podzimní den
Podzimní den
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Přes Německo a Polsko bude postupovat k východu tlaková výše a bude ovlivňovat počasí i u nás, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle slabý déšť nebo mrholení. Ojediněle mlhy. Ojediněle skoro jasno. Nejnižší teploty 12 až 8 °C, na severu a západě Čech až 6 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s, v Čechách postupně slabý proměnlivý do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, v Čechách mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle slabý déšť nebo mrholení. Ráno ojediněle mlhy. Postupně ubývání oblačnosti, místy až do vyjasnění. Nejvyšší teploty 17 až 21 °C, při déletrvající nízké oblačnosti kolem 16 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s, na Moravě a ve Slezsku mírný severovýchodní 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup, přechodně slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v Čechách místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Andrej Babiš

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí.