Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Plzni došlo k vážnému konfliktu s cizinci, jeden muž pobodán

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

V nemocnici skončil v noci na dnešek sedmadvacetiletý muž z Karlovarska po potyčce s cizinci na Klatovské třídě v Plzni. Podle dostupných informací šly proti sobě kolem půlnoci dvě tříčlenné skupinky lidí, tři cizinci a proti nim dva muži a jedna žena z Česka. Při míjení mezi nimi vznikl konflikt, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Podle Vítězslava Sladkého ze zdravotnické záchranné služby převezli záchranáři na urgentní příjem nemocnice muže s bodným poraněním břicha a hrudníku. Byl při vědomí.

Cizince policie zadržela a převezla do cely. Věc prověřuje pro podezření z těžkého ublížení na zdraví. V noci se v Plzni staly i další incidenty, které polici prověřuje.

Témata:  krimi Plzeň napadení

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy