reklama

Olivie v propagačních materiálech uvádí, že se na české hudební scéně objevuje již řadu let a v roce 2001 vyhrála pěveckou soutěž "Caruso show". Od té doby prý aktivně skládá a zpívá vlastní písně, z nichž ty nejznámější jsou mezi rozšířenou veřejností považovány za kontroverzní.

Nejvíce jí proslavily hity jako "Evropo dýchej" nebo "Já volím SPD", o nichž tvrdí, že jsou hlasem lidu. Reakce na sociálních sítích ale spíše hovoří opak, a písně jsou častým terčem kritiky i posměšků.

Olivie Žižková (3:30) | zdroj: YouTube

Jinak na tom není ani blížící se koncert zpěvačky, na nějž má řada lidí poměrně jasný názor. "Ne děkuji, raději vypiju kyselinu," napsal například jeden z nich na sociálních sítích. "Raději bych si urval ču*áka a hodil ho psům. ..než vidět tyhle zříceniny," uvedl další.

"Evropo píchej lajf. Vo to nesmím přijít," posmívá se další. "Hmm, koho nemám rád, hodně nemám rád, a mohl bych mu věnovat lístky na kulturní zážitek. Popřemýšlím," míní další diskutující.

Lidé se také neváhají pochlubit tím, že budou raději dělat cokoliv jiného, aby nemuseli na koncert jít. "Budu se bodat nožem do stehna nebo něco podobného mnohem lepšího než tohle," napsal diskutující. "Budu mít těžkou otravu alkoholem..." uvedl další. "Asi budu zvracet," napsal jiný.