reklama

Babiš se na facebooku pochlubil fotkou ze žamberského Muzea starých strojů a technologií. Tam se vyfotil ve staré Škodovce 1201 Sedan. Navíc přidal historku, jak tento vůz v mládí sám vlastnil.

„Tuhle Škodu 1201 jsme si koupili dohromady se třemi spolužáky na gymplu. Za 6000 Kčs. Každý jsme dali 1500 a jeli s tím jednou na Spartu na fotbal. Tam nám bouchnul motor a zpátky jsme museli vlakem. A ještě zdrhali před sparťany,“ zavzpomínal premiér.

Jenže Čechy tím příliš nedojal – spíš naopak! „1500 kč na gymplu. to bylo z udávání?“ zajímá jednoho z diskutujících. „Copak před sparťany, jednou budete zdrhat před českým lidem, až se vám bude hlava klepat,“ vzkázala mu další i Češek. „Chyť mě, když to dokážeš. Však ona tě ta spravedlnost jednou doběhne, podvodníku,“ napsal pan Jakub.

Jiný z uživatelů připomněl, že se v Rakousku vicepremiér přimotal do skandálu a že ihned rezignoval. „Rakouský vicekancléř a šéf FPÖ po skandálu s videonahrávkou rezignoval. Babiši, takto se chová zodpovědný politik!“ vzkázal šéfovi ANO Roman.

Další dokonce lituje, že Babiš u aut nezůstal. „No to je tak dojemnej příběh Andreji. Škoda tedy, že ses po tý zkušenosti alespoň nevyučil automechanikem, byl bys výrazně užitečnější,“ rrýpnul si Michael.