reklama

„Poslanci, kteří zvedli své ničemné pazoury pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí, jsou smradlavá, proradná prasata. Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa,“ psal Lang v příspěvku, který už se sociálních sítích zmizel. 

„Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je ho potřeba zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit. Morálním zrůdám je třeba vyhlásit boj na život a na smrt,“ pokračuje Lang. „Není možné dále tolerovat ničemnost hloupých a všehoschopných zvířat. Taková zvířata nejsou vhodná ani na mýdlo. Hromadu sraček lze pouze spálit,“ dodává.

Jesenická buňka ODS už oznámila, že u bude v úterý jednat o dalším setrvání Langa ve straně. Od Langova vyjádření se místní sdružení důrazně distancovalo. Odsoudil ho také předseda ODS Petr Fiala i místopřeseda ODS Martin Kupka. Langovo jednání odsoudil i předseda krajské ODS Jan Skopeček.

„Před pěti lety jsem se také stal terčem nepěkného fb útoku. Zpětně oceňuji, že to ČSSD poměrně promptně vyřešila. Teď je na nás, abychom v ODS postupovali v obdobném případě obdobně,“ připomněl Zahradil na sociálních sítích.

Při vyhrocené diskuzi na facebooku s tehdejší ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou Tominovou na něj zaútočil František Svoboda, člen obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 10. Ten doslova napsal: „Zahradil je fašistická nacionalistická svině. Zastřelit!“

Policie také oznámila, že Langův případ byl postoupen pražské policii.