Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Gratulujeme! Zpěvačka Ewa Farna se stala MAMINKOU

Ewa Farna
Ewa Farna
Foto: Instagram

Zpěvačka Ewa Farna porodila. S manželem a členem její doprovodné kapely Martinem Chobotem přivítali provorozeného syna. Miminko přišlo na svět už před několika dny, podle dostupných informací se tak stalo v nemocnici v Příbrami.

Zpěvačka šťastnou novinku potvrdila na Instagramu. "Před pár dny jsem se stala mámou. Jsme zdraví a šťastní," vzkázala fanouškům na sociální síti. Následně poprosila o respektování soukromí a klidu. Prozradila ještě, že se syn jmenuje Artuš.

Podle informací serveru eXtra.cz měla Farna porodit v nemocnici v Příbrami jen krátce po posledním koncertu v rámci jarní koncertní šnůry Málo se známe. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Artuś??? Pred par dny jsem se stala mamou. Poprosim o respektovani toho krehkeho obdobi pro kazdou mamku, naseho soukromi i klidu. Jsme zdravi a stastni. Pare dni temu stalam sie mama. Poprosze o respektowanie naszej prywatnosci i spokoju, ktory teraz potrzebuje kazda mama. Jestesmy zdrowi i szczesliwi. #mama #artur #babyboy

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Čen 6, 2019 v 5:50 PDT

Zpěvačka informovala veřejnost o těhotenství koncem února, krátce nato oznámila i pohlaví dítěte. Termín porodu dotěrným fanouškům neprozradila, spekulovalo se o polovině června. Nakonec přišel malý syn na svět zhruba o 14 dní dříve. Podle zdroje eXtra.cz proběhl porod úplně v pohodě, bez jakýchkoliv komplikací.

Farna si teď určitě bude užívat nádherných chvil v rodinném kruhu, ale již relativně brzy má v plánu se vrátit na pódia. Na sociálních sítích totiž už dříve oznámila, že chce opět koncertovat ještě během léta.

Témata:  Ewa Farna

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy