Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Psychicky nemocnou ženu hledá policie již dva dny. Neviděli jste ji?

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Valašské Klobouky - Desítky zlínských policistů a hasičů už třetím dnem prohledávají okolí Brumova-Bylnice u Valašských Klobouk. Pátrají po pohřešované psychicky nemocné Věře Strnkové. Devětačtyřicetiletá žena odešla z domova ve středu ráno a od té doby se nikomu neozvala.

Zmizení Věry Strnkové oznámil její manžel s tím, že odešla předevčírem, tedy ve středu, v šest hodin ráno a od té doby o ní nikdo nic neví. Vzhledem k tomu, že žena je psychicky nemocná a odešla bez léků, pátrání se rozeběhlo ještě ve středu večer. Žena si s sebou nevzala ani doklady a mobil.

Práci několika desítkám policistů a hasičů komplikuje i to, že by se mohla cíleně vyhýbat kontaktu s lidmi, tedy i se samotnými záchranáři. Na ženině nalezení spolupracují i psovodi, jízdní hlídky na koních, policejní vrtulník s termovizí i čluny hasičů.

Pohřešovaná 49letá žena je střední postavy a měří asi 160 centimetrů. Má na mikádo střižené hnědé vlasy a šedé oči. Na sobě měla černé tričko a kalhoty, tmavou mikinu a černomodré tenisky s bílou podrážkou.

Pokud byste o místu pobytu pohřešované Věry Strnkové cokoliv věděli, volejte na policejní linku 158, prosí policisté.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy