Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hromadná nehoda u Slaného. Zranil se i kůň

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Slaný (Kladensko) - Nezvyklá nehoda se stala dnes ráno na silnici R7 u Slaného. Při srážce tří osobních aut se kromě jednoho muže zranil i jeden kůň a další kůň po nehodě utekl. Policisté ho hledají.

Událost se stala kolem 05:30 na silnici R7, na 22. kilometru u Slaného. "Dvě auta se srazila a další ještě nedobrzdilo," uvedl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Zatímco Golf skončil ve stráni u silnice na střeše, přívěs se převrátil a rozpadl. Z jeho trosek majitelé dostali jednoho patrně lehce poraněného koně s odřeninami. Druhý ale v šoku utekl z místa nehody a zatím se ho nepodařilo vypátrat. V okolí ho hledají policisté i přátelé jeho majitelů, kteří na místo rychle přijeli.

Posádka auta, která vezla koně, s nimi mířila na závody. Nikomu z jeho lidské osádky se nic nestalo. Mladý řidič Golfu byl převezen sanitkou do nemocnice ve Slaném. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Témata:  dopravní nehody koně

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 18:45

Policie brzy uzavře případ Vrbětice. Rakušan řekl, že vyšetřování finišuje

Policie by v květnu mohla uzavřít vyšetřování explozí v muničních skladech ve Vrběticích. Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) v nedělním vydání pořadu Otázky Václava Moravce potvrdil, že policejní vyšetřování finišuje. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy