Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Záhada v Olomouci: Před školkou se objevil neznámý kluk

Teenageři
Teenageři
Foto: Pixabay

Olomouc - Velkou záhadu řešili ve středu ráno pracovníci olomoucké školky. Přede dveřmi se objevil asi dvouletý chlapeček. Do mateřské školy v Blanické ulici nikdy nechodil, ale sbalil si batůžek, jako by to dělal každý den.

Před mateřskou školou v Olomouci postával ve středu ráno cizí dvouletý chlapec. Ředitelka s vychovatelkami se ho okamžitě ujaly, kontaktovaly policii a na Facebook vyvěsily výzvu, aby se ozvali rodiče nebo známí chlapce.

Za pomoci strážníků nakonec našli hochovu maminku, která si ho odvedla domů. "Aktuálně a absolutně nejčerstvěji z Blanické pro všechny, kteří dnes nasadili svoje síly pro nalezení spojení tohoto krásného chlapečka se svojí rodinou," aktualizovala pak školka svůj příspěvek na Facebooku.

"Chlapeček už je se svojí rodinou, před chvilkou jsme si zamávali a mával mi od maminky. V tuto chvíli spokojeně odcházel domů. Děkuji všem za lavinu souznění, která byla oporou a určitě směr k návratu chlapečka domů," poděkovali pracovníci školy na sociální síti.

Jak se ukázalo, chlapec sám z nedalekého domova odešel, není ale jasné proč. Školka ani policie už dále případ nekomentovaly.

Témata:  děti mateřská škola Olomouc

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy