Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Podivná loupež v Ostravě: Muž ukradl erotické pomůcky za 75 tisíc

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Kuriózní případ řeší ostravští policisté. V noci ze soboty na neděli se neznámý pachatel vloupal do prodejny s erotickými potřebami a odcizil z ní zboží v hodnotě 75 tisíc korun.

Že by zloděj kradl zboží pro vlastní potřebu je pochopitelně velmi nepravděpodobné. "Není vyloučeno, že erotické pomůcky (vibrátory, Venušiny kuličky a mnohé další) budou nabídnuty k prodeji," uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Kde se ale bude chtít pachatel takového množství hraček pro dospělé nenápadně zbavit, je těžké odhadnout.

Škoda v hodnotě 75 tisíc korun není však konečná. Majitel obchodu vzniklou škodu předběžně vyčíslil na rovných 100 tisíc, při vloupání došlo totiž nejspíše i k poničení vybavení prodejny.

Policie nyní pátrá po možných svědcích, kteří by si této víkendové noci všimli v okolí sexshopu něčeho podezřelého. " Přivítáme jakékoli informace k předmětnému skutku krádeže na lince 158, pachateli hrozí trest odnětí svobody až na pět let," dodala mluvčí Gabriela Holčáková.

Témata:  krimi pomůcky pro dospělé kuriozity

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy