Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Je to kuriózní nehoda a bulvár lže jako prase. Kraus okomentoval svoji údajnou nehodu a nejen to

Jan Kraus
Jan Kraus
Foto: Korzo

Praha – Moderátor a bavič Jan Kraus se ve své show vrátil nejen ke své údajné autonehodě, ale také k tomu, co podle svých slov považuje za velmi důležité – a to je odchod Velké Británie z Evropské unie. Poukázal na tom, že minule vedla roztříštěnost Evropy a „národní šílenství“ až ke dvěma světovým válkám.

Na začátek se Kraus ve svém pořadu ještě vrátil k dopravní nehodě, kterou měl před několika dny podle bulváru způsobit. „Možná jste zaslechli kampaň, kterou proti mně vede jistý bulvár patřící Seznamu.cz, jmenuje se to Super. Jsou to lži jako prase, ale já musím počkat, než se to vyšetří. Je to kuriózní nehoda, kde jsem při parkování údajně dotkl auta vedle," připomněl kauzu bavič.

„Ale kuriózní to je proto, že to porušilo všechny fyzikální zákony, protože na mém autě nejsou žádné stopy, takzvané markanty. Ale co chci říct rozhodně, pevně a jednoznačně – já jsem nikdy od žádné autonehody neodjel a ani neodjedu. To považuji za zásadní drzost mě z něčeho takového osočovat," ostře se proti obviněním ohradil moderátor.

„Jinak jsem chtěl ale mluvit o něčem zásadnějším, a to je brexit. To jistě vnímáte taky tak, Mě na tom zaujalo, že se mluví pořád o ekonomice, jak to bude s prachama, libra klesá a tak. Ale promiňte, první, druhá světová válka, ty vznikly z dezintegrace Evropy a z národního šílení. Já teda radši než nákupní tašku mám mír. A zaujalo mě, že čeští politici o tom vůbec nemluví. Nikdo. Všichni pořád – a to se potom tohle a daň z přidané hodnoty. Já myslím, že to může dopadnout celkem dobře, ale je dobrý mít v té hlavě spíš ten mír než nákupní tašku," zabrousil na vážnější strunu Kraus.

Témata:  Jan Kraus Brexit dopravní nehody

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 12:38

Meningokok připravil o život ročního chlapce. Nebyl očkovaný

V Praze na konci března podlehl roční chlapeček nebezpečné meningokokové infekci, uvedl Státní zdravotní ústav (SZÚ) v úterý. Dítě nebylo očkované. Odborníci nyní apelují na lidi, aby zvážili podstoupení očkování. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy