Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Přistižen při činu: Bulvár nachytal Zemana, jak porušuje zákon

Miloš Zeman
Miloš Zeman
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Prezident Miloš Zeman tráví dovolenou, jak už u něj bývá zvykem, na Vysočině. Bulvár ho ale nachytal, jak porušuje zákon.

Podle deníku Blesk si Zeman nepřipoután, na místě spolujezdce, vyrazil v prezidentském superbu z Nového Veselí na Žďársku, kde nyní tráví volné dny, na návštěvu svých přátel.

Letní byt prý opustil po pouhém jednom dnu odpočinku. Tak či tak ale podle stávajících dopravních předpisů nemá vyjímku a může dostat od policistů pokutu jako každý jiný občan.

"Jedná se o dopravní přestupek, kde pokuta může dosáhnout až do výše dvou tisíc korun," řekla Blesku mluvčí policie Jana Kroutilová. "Pasažéři v takovém případě zodpovídají sami za sebe. Řidič pak za nezletilé spolucestující," dodala policejní mluvčí. 

Vy se však prezidentem Zemanem raději neinspirujte a v autě se připoutejte. Letní měsíce jsou co do počtu dopravních nehod těmi nejhoršími v roce.

Témata:  Miloš Zeman bulvár

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy