Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zfetovaný mladý řidič se snažil ujet policistům, zastavil se až po varovném výstřelu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Brandýs nad Labem - V noci na čtvrtek stíhali policisté prchajícího řidiče v Brandýse nad Labem. Mladého muže (24) zastavila hlídka kvůli kontrole, ten se ale po chvilce výslechu rozhodl policistům utéct. Zastavil ho až jeden varovný výstřel do vzduchu.

Ve dvě hodiny nad ránem zastavila policejní hlídka v Brandýse nad Labem vozidlo kvůli silniční kontrole. Řidič z auta vystoupil a chvíli se bavil s policisty. Poté, co si vymýšlel falešná jména, se najednou dal na útěk.

Zasahující policista neváhal a vyslal do vzduchu jeden varovný výstřel, který muže donutil se zastavit. Policisté následně zjistili proč se dal mladík na útěk. Zadržený byl totiž pod vlivem drog, podle portálu aktu.cz byl pod vlivem amfetaminu.

Navíc měl muž zákaz řídit a to až do roku 2019 a údajně byl v pátrání kvůli nástupu do výkonu trestu. Během celé policejní akce nebyl nikdo zraněn.

Témata:  krimi řidiči Policie ČR

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 10:02

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě UNRWA

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA). Ta přišla v pondělí s informacemi, že Tel Aviv nikdy nevyjádřil obavy ze zaměstnanců UNRWA, jejichž seznam dostává každoročně od roku 2011.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy