Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V centru Blanska našli policisté zkrvavené tělo primáře

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Blansko - Záhadné úmrtí muže, jehož zakrvácené tělo v noci na středu našli na náměstí v centru Blanska, vyšetřuje jihomoravská policie. Podle informací televize Nova šlo o lékaře nemocnice v Boskovicích.

Lidé přivolali pomoc zakrvácenému muži, který ležel na pěší zóně Wanklova náměstí v Blansku. Záchranáři mu však už nedokázali pomoct. Podle našich zjištění šlo o primáře, který téměř 40 let pracoval v boskovické nemocnici.

Dlouhé roky působil jako vedoucí lékař JIPky a podle slov jeho kolegů i pacientů to byl skvělý odborník. Jak muž zemřel, není zatím jasné.

"Nařízena byla soudní pitva, jejíž výsledky nám ukážou přesnou příčinu smrti pětašedesátiletého muže. S ohledem na vyšetřování a pozůstalé nelze poskytnout více konkrétních informací," uvedla pouze policejní mluvčí Štěpánka Komárová.

Témata:  krimi úmrtí Blansko

Aktuálně se děje

2. května 2024 18:32

Gigant Gazprom vykázal za rok 2023 čistou ztrátu 629 miliard rublů

Ruský plynárenský gigant Gazprom skončil za loňský rok ve ztrátě ve výši 629 miliard rublů (tj. cca 160,1 miliardy korun). Přitom ještě v roce 2022 vykázal čistý zisk 1,2 bilionu rublů (cca 305,4 miliardy korun). Uvedl to server Kommersant.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy