Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Lucerna Music Baru se předávali žánroví "andělé" za rok 2015

Ceny Anděl 2014
Ceny Anděl 2014
Foto: cenyandel.cz

Praha – V pražském Lucerna Music Baru právě probíhá slavnostní předávání žánrových Cen Anděl. Během slavnostního večera živě vystoupí Bratři Ebenové, kapela Prago Union, brněnská skupina Insania i pražská partička BraAgas, která si loni odnesla ze žánrových cen Anděla v kategorii world-music.

Žánrové ceny Anděl 2015 oceňují nejlepší tuzemské hudebníky v jednotlivých žánrech – od popu a rocku přes jazz, punk, folk až k world music. Během slavnostního večera bude udělena také cena za Videoklip roku, o které usiluje populární kapela Kryštof, zpěvačka Aneta Langerová i Emma Smetana. Oceněni budou hudebníci celkem v 11 kategorií. Večerem provází moderátor Libor Bouček.

Návštěvníky v Lucerna Music Baru přivítala svým hudebním vystoupením hip hopová partička Prago Union. Následovalo vyhlášení kategorie stejného žánru, kterou ovládl rapper Smack, který si odnesl zlatého anděla i minulý rok.

Ceny Anděl letos slaví již své 25. narozeniny a slibují jedinečný ročník. Vyhlášení hlavních kategorií proběhne až 9. dubna v Hudebním divadle Karlín. Leoše Mareše vystřídá v moderování slavnostního galavečera zkušený moderátor Libor Bouček, který moderuje i ceny žánrové. Návštěvníci se mohou těšit nejen na předávání cen, ale také na zajímavá hudební vystoupení.

Témata:  Ceny Anděl Lucerna Music Bar

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy