Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kde koupit dárky na Vánoce? Navštivte veletrh Stříbrné vánoční dny

Vánoce
Vánoce
Foto: Pixmac

Praha - Vánoce se blíží a pokud jste dosud nevymysleli originální dárek, kterým potěšíte své blízké, máme pro vás řešení. V Praze se už tento víkend odehraje veletrh Stříbrné vánoční dny, kde bude na výběr z více než šesti tisíc dárků.

Pro návštěvníky bude na veletrhu připraveno dárkové zboží, dekorace, hračky a hry, móda, dětský a sportovní sortiment, potřeby do domácnosti nebo potraviny a nápoje.

Veletrh nabídne návštěvníkům celkem čtyři speciální zóny se zaměřením na módu, české výrobky, sportovní potřeby a vánoční hody. Ve Fashion zóně se bude prezentovat padesát nezávislých návrhářů a designérů, kteří zde nabídnou originální módu, šperky a doplňky.

Na českém jarmarku se představí čtyřicet uměleckých řemeslníků a lidových tvůrců, kteří předvedou rukodělnou přehlídku dekorativních a užitkových předmětů z keramiky, skla, dřeva, rostlin, papíru a textilií. Nebude chybět ani ruční výroba svíček a mýdel netradičních tvarů.

Vánoční hody nabídnou návštěvníkům delikatesy a gurmánské speciality s ochutnávkami pochutin.

„Největším kladem veletrhu je nabídka několika tisíc dárků různorodého sortimentu na jednom místě. Na veletrhu pořídí návštěvníci i originály od výtvarníků a designérů, které v obchodním centru neseženou. Veletrh je koncipován nejen k nakupování dárků, ale také jako příjemný prožitek strávený u doprovodného programu, soutěží, kreativních workshopů a ochutnávek delikates a nápojů," říká manažerka veletrhu Jindra Konečná.

Těšit se můžete na dárkové zboží, hračky, módu, dekorace, potřeby do domácnosti nebo potraviny a nápoje. Veletrh se uskuteční od 8. do 11. prosince 2016 na výstavišti PVA Eepo Praha v Letňanech od 10.00 do 18.00.

Témata:  veletrhy Stříbrné vánoční dny Vánoce

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy