Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Klus se v bžeznu vydá na nové turné, vrátí se i Vojtěch Dyk

Klus, Tomáš
Klus, Tomáš
Foto: Facebook

Praha - Jestliže jste fanoušky české hudby, na jaře si přijdete na své. Písničkář Tomáš Klus ohlásil pokračování Recyklus Tour. Zahájí ho 11. března v Chomutově a ukončí v rodném Třinci 12. května. Po roční odmlce chystá "šňůru" také Vojtěch Dyk.

Při podzimní části Recyklus Tour odehrál Klus se svou Cílovou skupinou (Jiří Kučerovský, Petr Škoda a Jan Lstibůrek) v 15 českých a slovenských městech 17 koncertů.

Klus v průběhu roku představil nový singl Dobré ráno. Na jaře vydá svou první živou desku - 2CD s názvem Recyklus živ(j)e, které bude vzpomínkou na podzimní koncertní šňůru.

Po roční odmlce vyplněné přípravou Bernsteinovy Mše vyjede na turné také zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band s vedoucím Josefem Buchtou. První vystoupení budou mít 15. března v Plzni, v plánu je kolem 35 koncertů po celém Česku.

Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band nabídnou turné s novým repertoárem i výtvarným pojetím jeviště. "Jde nám o jednoduchost a maximální sdělnost, a to by mělo být vidět i slyšet na pódiu jak ve výpravě, tak v repertoáru," uvedl Dyk.

Na koncertech zazní z velké většiny nový repertoár, a to jak autorské skladby, tak největší světové hity v novém aranžmá pro B-Side Band.

Témata:  Tomáš Klus Vojtěch Dyk koncerty

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 9:32

Izrael podnikl útok na pozice syrské armády

Izraelské útoky se v pátek zaměřily na pozice syrské armády na jihu země, uvedl šéf Syrského pozorovatelského centra pro lidská práva (SOHR) se sídlem v Británii Rámí Abdal Rahmán.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy