Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pražský koncert Rihanny se přesouvá

Rihanna při koncertu v Baltimore, USA
Rihanna při koncertu v Baltimore, USA
Foto: Rihanna Loud Tour

Praha - Populární R&B zpěvačka Rihanna vystoupí v červenci letošního roku v Praze. Avšak z technických důvodů jsou pořadatelé nuceni její koncert přesunout do jiné koncertní haly.

Světoznámá zpěvačka Rihanna se narodila na Barbadosu a už od útlého dětství se věnovala zpěvu. V patnácti letech díky setkání s producentem Evanem Rogersem nastal zlom v jejím životě a odstartovala tak její závratná kariéra v USA.

Na svém kontě má řadu alb jako například A girl like me, Loud nebo nejnovější s názvem Anti. Spolupracovala se hudebními hvězdami jako je Jenifer Lopez, Kanye West nebo Jay-Z. Za svojí tvorbu dostala přes 200 ocenění včetně ceny Grammy.

Rihanna měla před českými fanoušky vystoupit 26.7.2016 v Eden Aréně, avšak z logistických a produkčních důvodů se koncert přesouvá ve stejném datu, tedy 26.7.2016, do pražské O2 Arény. Od 24.února budou k dispozici vstupenky na koncert v novém termínu. Posluchači, kteří si již vstupenky zakoupili je musejí vrátit v místě jejich zakoupení a to nejpozději do 30.6.

Témata:  Rihanna

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 13:25

Zelenskyj přiznal další problémy. Armádě chybí rakety i vybavení

Ukrajině chybí dostatečná vzdušná obrana k tomu, aby dokázala zastavit ruský útok na město Černihiv na severu země, který si vyžádal již deset obětí na životech. Uvedl to ve středu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy