Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Carrie Fisherová a Debbie Reynoldsová budou společně pohřbeny

Carrie Fisherová ztvárnila v populární sáze Hvězdné války princeznu Leiu
Carrie Fisherová ztvárnila v populární sáze Hvězdné války princeznu Leiu
Foto: Reprofoto

Los Angeles - Americká herečka Carrie Fisherová a její matka, herečka a zpěvačka Debbie Reynoldsová, které tento týden zemřely pouhý den po sobě, budou mít společný obřad a společně budou také pohřbeny. Novinářům to oznámil Todd Fisher, syn Reynoldsové a bratr Fisherové.

Obě ženy budou pochovány na hřbitově Forest Lawn-Hollywood Hills, který je místem posledního odpočinku řady celebrit včetně Lucille Ballové, Dicka Van Pattena, Liberace, Davida Carradina či Bette Davisové. Termín pohřbu, který bude soukromý, zatím nebyl stanoven, dodal Fisher.

V rozhovoru pro televizi ABC Todd Fisher popsal poslední hodiny života své matky. Uvedl přitom, že "nezemřela kvůli zlomenému srdci, ale spíš odešla, aby mohla být s Carrie".

"Nebylo to tak, že by byla k neutišení," řekl Fisher. "Jen prostě řekla, že už Carrie neuvidí. A dodala, jak moc mou sestru miluje a že si opravdu moc přeje být s ní. O patnáct minut později upadla do bezvědomí a během půl hodiny zemřela," dodal.

Témata:  Carrie Fisherová Debbie Reynoldsová

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy