Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Místo Gotta bude Koller. Slavíka trápí nemoc, na brněnském festivalu nevystoupí

David Koller
David Koller
Foto: davidkoller.cz

Brno - Místo Karla Gotta vystoupí na sobotním koncertu festivalo LétoFest v Brně frontman kapely Lucie David Koller. Gotta postihl akutní zánět hrtanu a průdušek, uvedla v tiskové zprávě za pořadatele Marta Říhová.

Na stadionu Za Lužánkami vystoupí kromě něj i další interpreti jako Marek Ztracený, Wanastowi Vjecy, Michal Hrůza a další. Gott měl být hlavním lákadlem festivalu.

 "Všem fanouškům Karla Gotta se omlouváme, zdraví je ale samozřejmě na prvním místě. Karlovi přejeme brzké uzdravení a už nyní začínáme jednat o jeho vystoupení na dvoudenním Létofestu příští rok. Věříme, že koncert Davida Kollera bude minimálně stejně silným zážitkem," uvedl organizátor akce Petr Burian.

Areál se lidem otevře v sobotu po poledni. První koncert je na programu ve 13:00. Další budou pokračovat až do půlnoci. Součástí doprovodného programu je dětský den se skákacím hradem, dílničkami, malováním na obličej a podobně.

Série rodinných festivalů LétoFest se letos koná poprvé. Celkem bude v osmi městech. Pořadatelé zatím nedokážou odhadnout návštěvnost. Festival už proběhl v Pardubicích a v Českých Budějovicích.

Témata:  Karel Gott hudba koncert

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy