Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Divokej Bill v domovských Úvalech převezme Zlatou desku

Divokej Bill
Divokej Bill
Foto: Facebook

Úvaly - Turné skupiny Divokkej Bill k jejich nejnovější desce Tsunami je téměř u konce. Závěrečný koncert odehraje kapela v domovských Úvalech, kde také převezme Zlatou desku Supraphonu za prodej alba.

Divokej Bill v květnu vydal novinkovou desku Tsunami. Poté se vydala na Divokej Bill Lobkowicz Tour 2017, které se nyní blíží ke konci. Závěrečný koncert turné skupina odehraje v domovských Úvalech, kde také převezme Zlatou desku Supraphonu za prodej alba. Turné čítalo celkem dvacet tři zastávek a dosud koncerty navštívilo téměř šedesát tisíc diváků. Během turné zazněla také věšina písní z alba Tsunami.

„Turné splnilo naše očekávání, hodně jsme si to užili. Bylo fajn hrát před tolika lidmi a vidět naše fanoušky, jak si s námi zpívají písně z nového alba. A že za tak krátkou dobu získalo zlatou desku, je pro nás velké a příjemné překvapení. Samozřejmě máme radost a doufáme, že to s námi přijdete oslavit právě na poslední koncert našeho turné na našem domácím hřišti v Úvalech,“ říká zpěvák Vašek Bláha.

Po skončení turné se kapela chystá točit nový videoklip k písni Jaro, která bude po titulní Tsunami a hitu Kořala již třetím singlem z alba Tsunami. „Na podzim se pak přesuneme ještě na Slovensko, kde odehrajeme koncerty na podporu našeho nového alba. A pak nás čekají přípravy příštího roku, protože to bude jubilejní dvacátý rok naší existence. A to si zaslouží řádnou oslavu,“ dodává Bláha.

Divokej Bill vystoupí 2. září 2017 v Úvalech.

Témata:  skupina Divokej Bill kultura koncerty

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy