Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Skupina Kryštof slaví 25 let: Na Strahov dorazily desítky tisíc lidí

Richard Krajčo a Kryštof
Richard Krajčo a Kryštof
Foto: 4press.cz

Praha - Kapela Kryštof slaví 25 let. Podle pořadatelů je 40.000 vstupenek na dnešní show na fotbalovém stadionu Evžena Rošického na pražském Strahově vyprodaných, na nedělní koncert ještě zbývají vstupenky k stání.

Stadion byl pro první návštěvníky otevřen v 15:00, o hodiny později začala produkce první předkapely Hodiny. Před hlavním programem část návštěvníků v nevlídném počasí bavili písničkář Sebastian a skupina Jelen.

Kapela Kryštof přichystala velkolepou show, s obřím pódiem o rozměrech 60 krát 17 metrů, velkým světelným parkem a plnou speciálních efektů. Technika zaplní 20 kamionů. Kapela se rozhodla využít bezdrátové mikrofony, systémy a technologie i špičkový zvukový aparát.

"Na konci srpna jsme měli velké soustředění v Podkrkonoší, kde jsme doladili playlist, a teď už se nemůžeme dočkat. A čím víc se to blíží, tím víc jsme nervózní, někteří z nás v noci moc nespí," uvedl zpěvák Richard Krajčo.

Podle Jana Lipperta, šéfa organizačnímu týmu koncertu Kryštof na Strahově, který čítá na 200 lidí, trvalo půl roku, než se podařilo vyřídit všechna povolení pro koncert.

Témata:  skupina Kryštof Richard Krajčo koncert

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 9:32

Izrael podnikl útok na pozice syrské armády

Izraelské útoky se v pátek zaměřily na pozice syrské armády na jihu země, uvedl šéf Syrského pozorovatelského centra pro lidská práva (SOHR) se sídlem v Británii Rámí Abdal Rahmán.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy