Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kryštof ukázal v novém klipu vyprodaný Strahov

Richard Krajčo a Kryštof
Richard Krajčo a Kryštof
Foto: 4press.cz

Praha - Kapela Kryštof natočila během koncertu na Strahově videoklip k novému singlu Naviděnou. Jedná se o další o zajímavý počin, který stále jedna z nejpopulárnějších kapel české hudební scény právě představuje.

Mnozí z nás mají jistě stále ještě v paměti strahovský koncert kapely Kryštof. Záznam tohoto ojedinělého zážitku na DVD vyjde  na podzim, ale již nyní máme možnost shlédnout jakousi kompilaci ve čtyřech minutách! A to v novém klipu singlu Naviděnou. Jedná se o dárek k narozeninám, k  25ti letům kapely a další část splněného snu.

Skladba pochází z kompilačního alba 25. A je právě poskládaná ze záběrů z již zmiňovaného, legendárního koncertu na vyprodaném Strahovském stadionu v září loňského roku.

Album 25 vyšlo v červnu loňského roku a už během tohoto roku získalo 5x platinovu desku! Mapuje tvorbu kapely od charismatické skladby Lolita, která byl pro kapelu nejen prvním singlem, ale rovněž prvním hitem a  kapelu kolem taktéž charismatického zpěváka Richarda Krajča katapultovala mezi špičky české hudební scény. Kolekce toho nejlepšího je doplněná o čtyři nové skladby, mezi kterými se nachází i Naviděnou.

„Naviděnou je píseň o čtyřicátnictví, rodičovství, nadšení z každé životní etapy a s úsměvem kombinuje naše vzpomínky na dětství s budoucností. Jako náplň videoklipu jsme si vybrali koncert na Strahově, který nám vždy bude připomínat, že i v tak brzkém věku se člověku může splnit jeho celoživotní sen,“ komentuje singl Richard Krajčo.

Za zmínka jistě stojí, že píseň Naviděnou byla stejně jako další tři nové skladby natočena v New Yorku, konkrétně pod vedením zkušeného Yarona Fuchse, který produkoval i alba Srdcebeat a Inzerát a talentovaného Ondřeje Fiedlera (producenta alb Lenny a Mirai).

Naše nejpopulárnější kapela má v současnosti za sebou beznadějně vyprodané divadelní tour, které přineslo zase něco nového, ojedinělého do historie kapely. V této chvíli navíc vrcholí přípravy na proslavené Kryštof Kempy 2018. Připravuje již uvedené DVD ze dvou zářijových strahovských koncertů a na podzim spustí i přípravu nového alba! Sedm řadových alb, dva živáky, jedna výběrovka a album remixů. To je dosavadní výčet z diskografie kapely, která poslední léta naplňuje ty největší haly, prodává desítky tisíc alb a jejíž koncerty jsou vždy neopakovatelným zážitkem.

Server EuroZprávy.cz vám již brzy přinese rozhovor s jedním ze členů této slavné kapely Nikosem Kolourisem, který zde pohovoří nejen o kapele.

Témata:  skupina Kryštof

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy