Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Obletuje Falcon Heavy UFO? Snímek ostře sledované rakety šokoval svět

UFO
UFO
Foto: Pixabay

New York - Start rakety Falcon Heavy sledoval nedávno se zatajeným dechem celý svět. Internet zaplavilo množství obrázků z vesmíru, na kterých je vidět samotná raketa nebo třeba automobil Tesla jak se volně vznáší vesmírem. Ale mnozí na obrázcích vidí ještě mnohem víc.

Některým pozorovatelům nedá spát sotva znatelná tečka jež se na snímcích objevuje. Ta na videích zdánlivě proletí kolem Země a neunikla tak pozorným očím některých diváků. „Myslím, že je to meziatmosférické plavidlo.“ píše jeden z nich. „Právě se dívám na živý přenos ze SpaceX a je tu vidět několik UFO.“ přidává se další.

Jiní si zase všimli tubovitého objektu, který je na jedné fotografii k vidění skrz čelní sklo automobilu Tesla, jež si momentálně poletuje vesmírem. Všemožná diskusní fóra UFO nadšenců ihned zaplavily teorie o návštěvnících z kosmu. Vědci mají ale přízemnější vysvětlení – jedná se o kusy rakety, jež se během letu uvolňují.

California - Green #UFO snapped during the Space X launch #ovni https://t.co/DFsMZZkcLB pic.twitter.com/NwZ7sF4lrs

— WakondaEn (@WakondaEn) 30. prosince 2017

Zájem diváků vzbudila i prapodivná světla. Internet oblétla fotografie, na které lze vidět zelené a modré zářící body, jež se nacházejí za teslovým automobilem. „Co to sakra je?“ ptá se jeden z fanoušků projektu SpaceX. Záhy sdílí fotografii oněch světel, která má rázem několik tisíc sdílení. Jak se tedy zdá, ze startu rakety Falcon Heavy nemají radost jenom nadšenci do vědy a techniky, ale i fanoušci konspiračních teorií.  

Témata:  Elon Musk vesmir UFO

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy