Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hvězdě muzikálu Pomáda potřetí diagnostikovali rakovinu. Olivia Newton-John se léčí konopím

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John
Foto: Instagram

Los Angeles - Australské herečce a zpěvačce Olivii Newton-John lékaři diagnostikovali rakovinu, už potřetí za posledních 30 let.

Slavné Australance lékaři poprvé odhalili rakovinu prsu v roce 1992 a podruhé v roce 2013. Nejvíce se proslavila díky účinkování v muzikálu Pomáda, který plnil kina před 40 lety. Jeho hrdiny jsou studenti posledního ročníku střední školy a herečka v něm ztvárnila hlavní ženskou roli po boku Johna Travolty.

Olivia Newton-John, které bude 26. září 70 let, nyní v rozhovoru s australskou televizí prozradila, že jí lékaři loni našli nádor v oblasti beder. Údajně se jí "daří velmi dobře". Na bolest používá konopný olej vylisovaný z rostlinek, které její manžel pěstuje v Kalifornii.

Herečka podstoupila ozařování a ze stravy vyřadila cukr. "Věřím, že to porazím," řekla Newton-John a při té příležitosti se vyslovila pro legalizaci marihuany v Austrálii.

Témata:  Olivia Newton-John kultura Austrálie rakovina

Aktuálně se děje

4. května 2024 8:22

Morawiecki si kopl do EU. V Polsku vzbudila jeho slova pozdvižení

Bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki označil Brusel v rozhovoru pro maďarský týdeník Mandiner za hrozbu pro evropskou demokracii. EU podle něj zadržením fondů ovlivnila výsledek polských parlamentních voleb. Představitelé současné polské vlády jej za tyto výroky ostře zkritizovali. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy