Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ve věku 74 let zemřel slavný zpěvák Meat Loaf

Meat Loaf
Meat Loaf
Foto: Profimedia **www.profimedia.cz**

Ve věku 74 let zemřel americký rockový zpěvák Meat Loaf, jehož album Bat Out of Hell patří k nejprodávanějším v historii. S odkazem na jeho rodinu o tom informují světová média.

Rodák z Dallasu, jehož skutečné jméno bylo Michael Lee Aday, za svou dlouhou kariéru prodal více než 100 milionů alb po celém světě. Mezi jeho hity patřila téměř desetiminutová skladba Paradise by the Dashboard Light či píseň I'd Do Anything for Love.

"Se zlomeným srdcem oznamujeme, že nesrovnatelný Meat Loaf dnes v noci zemřel obklopený svou ženou Deborah, dcerami Pearl a Amandou a blízkými přáteli," stojí v prohlášení na facebooku.

"Víme, jak moc pro tolik z vás znamenal, a opravdu si vážíme veškeré lásky a podpory, když procházíme tímto obdobím smutku ze ztráty tak inspirativního umělce a krásného muže," uvedla zpěvákova rodina s tím, že si v tuto chvíli přeje soukromí.

Témata:  Meat Loaf

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy