Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 20. prosince

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Po zadní straně tlakové výše nad východní Evropou k nám bude od jihu proudit teplý vzduch ve vyšších vrstvách atmosféry. Ve střední Evropě se bude udržovat inverzní ráz počasí, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle mrznoucí mlhy. Ojediněle slabé sněžení nebo mrznoucí mrholení. Na horách místy, jinde jen ojediněle skoro jasno. Nejnižší teploty +1 až -3 °C. Mírný jihovýchodní až východní vítr 2 až 6 m/s, na severovýchodě území vítr jihozápadní.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: v místech se slabším větrem mírně nepříznivé, jinak dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle mrznoucí mlhy. Ojediněle slabé sněžení nebo mrholení, i mrznoucí. Na horách většinou jasno. V nižších polohách jasno zpočátku jen ojediněle, během dne místy. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C. Mírný jihovýchodní až východní vítr 2 až 6 m/s, na Vysočině a v Krušných horách s nárazy 15 až 20 m/s. Na severovýchodě území vítr slabý jihozápadní do 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v místech se slabším větrem mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy