Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 24. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Ve slábnoucí oblasti vysokého tlaku vzduchu bude přes naše území postupovat k východu další okluzní fronta, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Převážně zataženo nízkou oblačností nebo mlhy, i mrznoucí. Ojediněle mrholení, i mrznoucí, nebo slabé sněžení. Nejnižší teploty +1 až -3 °C, na východě až -5 °C, během noci slabé oteplování. Slabý, postupně mírný jižní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, postupně většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno. Místy mlhy, i mrznoucí, postupně jen ojediněle. Během dne od severozápadu občasný déšť, na severovýchodě Čech a na Moravě déšť se sněhem nebo sněžení. Zpočátku místy, postupně jen ojediněle srážky mrznoucí. Odpoledne a večer od severozápadu jen místy přeháňky, nad 800 m sněhové.

Nejvyšší teploty 3 až 7 °C, na severovýchodě Čech a na Moravě kolem +1 °C. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s, se bude měnit na západní.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy