Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 25. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Přes naše území bude během dne postupovat od západu teplá fronta, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo, zpočátku ojediněle, během noci na většině území déšť, v polohách nad 700 m déšť se sněhem nebo sněžení a na východě území i mrznoucí srážky s tvorbou ledovky. Nejnižší teploty 5 až 1 °C, na Moravě území místy kolem -1 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu a severovýchodě kolem 20 m/s (70 km/h).

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo, místy déšť, zpočátku v polohách nad 800 m, na východě i v nižších polohách déšť se sněhem nebo sněžení, ojediněle i mrznoucí srážky s možností tvorby ledovky. Srážky budou později odpoledne a večer od západu slábnout. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C, na východě Moravy kolem 3 °C. Čerstvý západní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, v polohách nad 600 m postupně kolem 20 m/s (70 km/h). Na východě území slabý západní až jihozápadní vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 13:23

Ukrajina může podle CIA prohrát válku s Ruskem ještě letos

Ukrajina může do konce letošního roku přehrát válku s Ruskem, pokud jí Spojené státy neposkytnou další vojenskou pomoc, varoval ve čtvrtek šéf americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) Bill Burns. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy