Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 10. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Počasí u nás bude zpočátku ovlivňovat tlaková výše se středem nad nad východní Evropou, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, ojediněle slabé sněžení. Zpočátku zejména na Moravě a ve Slezsku, během noci od východu místy i na ostatním území jasno až polojasno. Nejnižší teploty -9 až -13 °C, na východě a severovýchodě -14 až -18 °C. V Čechách při nízké oblačnosti kolem -5 °C. Slabý proměnlivý nebo jihovýchodní vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé až nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Polojasno až jasno. Zpočátku v Čehách místy, postupně jen ojediněle zataženo nízkou oblačností, která se udrží zejména na západě a severozápadě území. Ojediněle slabé sněžení. Později na západě Čech přibývání frontální oblačnosti. Nejvyšší teploty -6 až -2 °C, ve východní polovině území -10 až -6 °C. Mírný jihovýchodní, na severovýchodě Moravy jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině místy v nárazech kolem 15 m/s. V jihozápadní polovině Čech vítr slabý proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles, odpoledne postupně slabýž vzestup

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé až nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy