Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 8. února

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Tlaková níže ve vyšších vrstvách atmosféry se vyplní a kolem ní k nám bude pokračovat příliv studeného vzduchu od severu. V závěru období počasí u nás začne postupně ovlivňovat mohutná tlaková výše nad severní Evropou, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Na severovýchodě území místy, jinde jen ojediněle slabé sněžení. Nejnižší teploty -5 až -9 °C, při zmenšené oblačnosti kolem -13 °C. Slabý severovýchodní až východní vítr 1 až 4 m/s, na východě a severovýchodě území vítr mírný 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré, v Čechách místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, místy přechodně i polojasno. Na severovýchodě území zpočátku místy, jinde jen ojediněle slabé sněžení. Nejvyšší teploty -5 až -1 °C. Slabý severovýchodní až východní vítr 1 až 4 m/s, na východě a severovýchodě území vítr mírný 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré, v Čechách místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 11:40

Izraelská armáda se dopouští válečných zločinů? Nové nálezy vyvolaly podezření

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy