Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 17. února

Silnice v zimě, ilustrační fotografie
Silnice v zimě, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Přes naše území bude postupovat k východu studená fronta, za kterou k nám bude proudit chladný vzduch od severozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, v Čechách a na Vysočině od severozápadu občasný déšť, ojediněle i mrznoucí, postupně v polohách nad 600 m, na severu nad 400 m, sněžení. Na Moravě a ve Slezsku zpočátku jasno až polojasno a ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty v Čechách +3 až -1 °C, na Moravě a ve Slezsku 0 až -4 °C. Mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, k ránu setrvalý stav

Rozptylové podmínky: převážně dobré, na Moravě místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo občasný déšť, na Moravě zpočátku ojediněle i mrznoucí, v polohách nad 600 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C. Mírný západní vítr 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré, na východě zpočátku mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:40

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy