Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 17. března

Jaro, ilustrační fotografie
Jaro, ilustrační fotografie
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Praha - Odpoledne a večer bude postupovat přes naše území k jihovýchodu studená fronta. Před ní k nám bude proudit teplý vzduch od západu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno nebo skoro jasno, k ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Slabý jižní nebo proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré, postupně místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zpočátku jasno nebo skoro jasno, ráno ojediněle mlhy. Během dne od severozápadu přibývání oblačnosti, odpoledne a večer postupně s deštěm nebo s přeháňkami, na severních horách nad 800 m postupně srážky sněhové. Ojediněle možnost bouřky. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, na východě místy kolem 13 °C. Zpočátku slabý jižní vítr 1 až 4 m/s se bude měnit na čerstvý jihozápadní až západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, od vyšších poloh kolem 20 m/s (70 km/h), se bude večer měnit na severozápadní.

Tlaková tendence: mírný, přechodně až silný pokles, později odpoledne a večer od západu mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, ráno místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy