Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 5. dubna

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Od západu k nám bude zasahovat slábnoucí výběžek vyššího tlaku vzduchu. Po jeho přední straně přejde přes naše území k jihovýchodu studená fronta, za kterou k nám večer začne proudit studený vzduch, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno, ojediněle přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku zpočátku místy přeháňky, ojediněle i bouřky. Přechodně místy polojasno. Nejnižší teploty 9 až 5 °C, na západě až 3 °C. V Čechách slabý, na Moravě a ve Slezsku mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Na východě během dne místy přeháňky, ojediněle bouřky. Večer v Čechách od severozápadu místy déšť nebo přeháňky, později nad 900 m srážky sněhové. Nejvyšší teploty 11 až 15 °C, na Moravě 15 až 19 °C. Mírný severozápadní vítr až 6 m/s, na Moravě přechodně čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, večer setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 8:45

Ukrajina má právo útočit na cíle v Rusku, prohlásil Stoltenberg

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg prohlásil po zasedání Rady NATO-Ukrajina v Bruselu, že Ukrajina má v rámci sebeobrany právo útočit na legitimní vojenské cíle i mimo své území.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy