Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 23. června

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Přes naše území bude postupovat k východu studená fronta, za kterou se na naše území začne rozšiřovat od jihozápadu výběžek vysokého tlaku vzduchu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, od severozápadu na většině území déšť nebo přeháňky, místy bouřky. Na jihovýchodě území srážky až k ránu a jen místy. Nejnižší teploty 21 až 17 °C. Mírný západní vítr se bude měnit na čerstvý severozápadní 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Vítr na frontě a v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, zpočátku na většině území déšť nebo přeháňky, ojediněle, na Moravě a ve Slezsku místy bouřky. Během dopoledne v Čechách, odpoledne i na Moravě a ve Slezsku od jihozápadu ubývání srážek a částečně i oblačnosti. Nejvyšší teploty 25 až 29 °C, na severu Čech kolem 24 °C, na jihovýchodě Moravy až 32 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 8 m/s, v nárazech kolem 15 m/s, bude večer slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

3. května 2024 21:54

Pokud Ukrajina zaútočí na Kerčský most, odpovíme zničujícím úderem, vyhrožuje Kreml

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marija Zacharovová v pátek varovala, že Rusko odpoví "zničujícím odvetným úderem", pokud Ukrajina s podporou Západu zaútočí na Kerčský most nebo na anektovaný Krymský poloostrov. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy