Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 23. září

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V chladném vzduchu bude z východní do střední Evropy zvolna postupovat tlaková níže, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Většinou polojasno, postupně místy mlhy nebo nízká oblačnost. Během noci na Moravě a ve Slezsku od severovýchodu přibývání oblačnosti a k ránu na severovýchodě déšť. Nejnižší teploty 8 až 4 °C. Slabý proměnlivý nebo severozápadní vítr do 4 m/s. K ránu na severovýchodě vítr mírný 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, v Čechách zpočátku polojasno a místy mlhy nebo nízká oblačnost. Zpočátku na severovýchodě, během dne i jinde déšť nebo přeháňky. Na jihozápadě a západě Čech srážky jen ojediněle. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, na severovýchodě kolem 13 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku vítr čerstvý 4 až 8 m/s. Večer bude vítr slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

7. května 2024 16:04

Čínští hackeři zaútočili na britské ministerstvo. Si Ťin-pching je právě v Evropě

Čína je podle informací Sky News zodpovědná za hackerský útok, při němž došlo k nabourání počítačového systému britského ministerstva obrany a úniku personálních údajů zaměstnanců úřadu. Vláda má v úterý o incidentu informovat poslance. Věc vyšla najevo v době, kdy je čínský prezident Si Ťin-pching na návštěvě v Evropě. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy