Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 5. října

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Praha - Přes střední Evropu bude postupovat od západu frontální systém. Za ním k nám bude proudit studený a vlhký vzduch od severozápadu, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno, od severu až zataženo a postupně v severní polovině území občasný déšť. Nejnižší teploty 10 až 6 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, k ránu od severozápadu silný pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, zpočátku na severu, během odpoledne  od severozápadu i na ostatním území až zataženo a postupně na většině území déšť nebo přeháňky. Později večer od severozápadu ubývání srážek a oblačnosti. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, na jihovýchodě až 20 °C, na severu kolem 12 °C. Mírný, během dne čerstvý západní až jihozápadní vítr 5 až 9 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h), na horách na severu kolem 25 m/s (kolem 90 km/h).

Tlaková tendence: silný až mírný pokles, večer od západu silný až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy