Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 23. října

Silná bouřka udeřila v západních Čechách
Silná bouřka udeřila v západních Čechách
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Na naše území bude proudit chladný a vlhký vzduch od severozápadu, počasí na východě bude ovlivňovat tlaková níže nad Maďarskem a Rumunskem, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Většinou oblačno, zpočátku ojediněle, postupně místy přeháňky nebo občasný déšť, na východě zataženo a déšť četnější. Na horách v polohách nad 1200 m n.m. srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty 8 až 4 °C. Slabý západní až severozápadní, na severovýchodní Moravě a ve Slezsku severní vítr 1 až 4 m/s. Vítr bude k ránu na jižní Moravě zesilovat.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: převážně dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo občasný déšť, na východě déšť trvalejší. Zpočátku na horách v polohách nad 1200 m n.m. srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 8 až 12 °C, v 1000 m na horách kolem 4 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině a jižní Moravě místy s nárazy kolem 15 m/s. Večer bude vítr v Čechách slábnout.

Tlaková tendence: slabý, postupně mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy