Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 24. října

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Do střední Evropy se začne rozšiřovat výběžek vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu a příliv chladného vzduchu na naše území bude slábnout, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Většinou oblačno, zpočátku místy, postupně jen ojediněle přeháňky. Na severu a severovýchodě na horách v polohách nad 1200 m n. m. srážky smíšené. Nejnižší teploty 8 až 4 °C. V Čechách slabý západní až severozápadní vítr 1 až 4 m/s. Na Moravě a ve Slezsku mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na jihovýchodě místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, na Moravě a ve Slezsku většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Většinou oblačno, místy přechodně až polojasno. Ojediněle přeháňky. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 9 až 13 °C, na severovýchodě kolem 8 °C. V Čechách slabý západní až severozápadní vítr 1 až 4 m/s se bude měnit na jihozápadní. Na Moravě a ve Slezsku mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na jihovýchodě místy s nárazy kolem 15 m/s. Vítr večer na celém území zeslábne.

Tlaková tendence: mírný vzestup, během dne postupně setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, na Moravě a ve Slezsku přes den většinou dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy