Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 4. listopadu

Podzimní den v areálu zámku Lednice
Podzimní den v areálu zámku Lednice
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Kolem tlakové výše se středem nad nad východní Evropou k nám bude proudit teplejší vzduch od jihozápadu, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, místy zejména na Českomoravské vrchovině, na jihu a západě území mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší teploty +4 až 0 °C, při déletrvajícím vyjasnění kolem -1 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno, na Českomoravské vrchovině postupně mírný jihovýchodní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou mírně nepříznivé, na Českomoravské vrchovině postupně dobré

Počasí přes den (07-24):Polojasno až skoro jasno, zpočátku místy, zejména na Českomoravské vrchovině a na jihu a západě území mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší teploty 10 až 14 °C, při déletrvající mlze nebo nízké oblačnosti kolem 9 °C. Mírný jižní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, ve východních Čechách, na Moravě a ve Slezsku čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré, v západní polovině čech místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy