Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 11. listopadu

Nádherné dýně
Nádherné dýně
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Ve spojení s hlubokou tlakovou níží nad Skandinávií přejde přes naše území ve večerních hodinách frontální systém, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, občasný déšť, postupně místy přeháňky, nad 600 m, na východě zpočátku nad 900 m srážky sněhové. K ránu místy přechodně i polojasno. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Mírný jihozápadní, postupně západní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles, postupně slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, ráno místy přechodně i polojasno. Ojediněle, večer od západu postupně na celém území s deštěm, nad 700 m, na jihu území nad 1100 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C, na jihovýchodě až 10 °C. Čerstvý západní až jihozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy