Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 24. listopadu

Podzimní den v areálu zámku Lednice
Podzimní den v areálu zámku Lednice
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Ze západní do střední Evropy bude postupovat zvlněná studená fronta. Před ní k nám bude nadále proudit teplý vzduch od jihozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):V Čechách a ve Slezsku jasno až polojasno, ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Na Moravě většinou zataženo nízkou inverzní oblačností nebo mlhy. Nejnižší teploty 6 až 2 °C. Převážně slabý jižní vítr 1 až 4 m/s, na severovýchodě mírný jihozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup, postupně setrvalý stav

Rozptylové podmínky: převážně mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Jasno až polojasno, zpočátku ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Na Moravě většinou zataženo nízkou oblačností nebo mlhy. V Čechách odpoledne od západu přibývání frontální oblačnosti a později večer na severozápadě místy déšť. Nejvyšší teploty 11 až 15 °C, na Moravě a severovýchodě Čech kolem 7 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr 2 až 6 m/s. Na Moravě a severovýchodě Čech vítr jen slabý proměnlivý nebo jihovýchodní do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, postupně v Čechách a ve Slezsku dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy