Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 30. listopadu

Silnice v zimě, ilustrační fotografie
Silnice v zimě, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Počasí u nás bude ovlivňovat rozsáhlá brázda nízkého tlaku vzduchu nad západní a střední Evropou. Zejména východ našeho území ovlivní zpočátku frontální vlna, postupující přes Maďarsko a Slovensko k severovýchodu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Převážně zataženo, na většině území sněžení, v nižších polohách i déšť se sněhem, na severozápadě Čech srážky jen ojediněle. Na východě i trvalejší sněžení. Nejnižší teploty +2 až -2 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno a místy sněhové přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku sněžení, na východě místy vydatné. Srážky pod 400 m i smíšené. Večer ubývání srážek, v Čechách i oblačnosti. Nejvyšší teploty 0 až 4 °C. Slabý, během dne mírný severozápadní, postupně západní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles, odpoledne slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, ráno zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy