Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 9. prosince

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Do střední Evropy se od západu rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu. Po jeho přední straně k nám bude nadále proudit studený vzduch od severozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno, ojediněle, na horách místy sněhové přeháňky. Na východě území zpočátku zataženo, občas sněžení, pod 400 m srážky smíšené nebo dešťové. Nejnižší teploty 0 až -4 °C,. Mírný západní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Zpočátku oblačno až polojasno, ojediněle sněhové přeháňky. Odpoledne v Čechách, večer i na Moravě a ve Slezsku až zataženo a místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C. Mírný západní vítr 2 a 5 m/s, v Čechách během dne zesílí na čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy