Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a ponděli 5. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Petr Janoušek

Praha - Do střední Evropy bude zasahovat od západu rozsáhlá oblast nízkého tlaku vzduchu a na její přední straně k nám bude proudit, zejména ve vyšších vrstvách atmosféry, teplejší vzduch od jihovýchodu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, ojediněle slabé sněžení nebo mrznoucí mrholení, zpočátku místy polojasno až skoro jasno. Ojediněle mlhy i mrznoucí. Nejnižší teploty -4 až -8 °C, na severovýchodě při zmenšené oblačnosti až -10 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině a na horách na severu místy s nárazy kolem 15 m/s. Na západě a severovýchodě území slabý proměnlivý vítr do 3 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré, na západě a severovýchodě území místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na východě zpočátku až polojasno. Ojediněle slabé sněžení nebo mrznoucí mrholení. Ojediněle mlhy i mrznoucí. Nejvyšší teploty 0 až 4 °C. Mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině a na horách na severu místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy